CV – INTRO

HOE ZET JE MULTIFUNCTIONALITEIT IN EEN CV?

Voor iemand met mijn arbeidsverleden is het niet echt makkelijk om een afgewogen cv te maken. Regelmatig vindt men het lastig om mij ‘in een hokje’ plaatsen. Je zou zeggen dat dat juist in mijn voordeel zou werken, omdat competenties en opgedane ervaring en capaciteiten pluspunten kunnen zijn in meerdere sectoren. Maar om tegemoet te komen aan werkgevers en klanten, die behoefte hebben aan een gerichtere c.q. eenduidigere omschrijving van wat ik voor hen kan betekenen, heb ik verschillende versies gemaakt. Kijk onder de button CV bij ‘downloadable cv’ welke het beste bij jouw organisatie of te vervullen taak past.

Voor mijn meer specifiekere ervaring op muziek- en comedygebied verwijs ik graag naar de betreffende subpagina’s op deze site.

Ik probeer mijn cv zo actueel en compleet mogelijk te houden. Logischerwijs lukt dat niet altijd. Toch hoop ik dat je hiermee een goede indruk van me krijgt als je me nog niet kent. En mocht je getriggerd zijn en weer willen weten: you know how to find me now, so give me a call or mail me!

Cultuur Herstart Festival (Soesterberg, september 2021).