INTRO

Halverwege de jaren 80 maakt het publiek voor het eerst kennis met Hank, wanneer hij het podium op duikt. En hoe! Hij brengt het samen met zijn jongere broer zelfs tot een televisie-optreden bij de destijds immens populaire Henny Huismans Playbackshow met een voor die tijd en zeker voor Nederlandse begrippen uniek hiphop-act!

Vrij snel daarna laat hij merken ook over een niet onverdienstelijke zangstem te beschikken en tekent hij met zijn eerste bandje een platencontract. Optredens door het hele land (en daarbuiten) zijn het gevolg. Zelfs een tekstcompositie wordt in het repertoire van het Metropole Orkest opgenomen.

In de loop der jaren zullen er nog meerdere bands volgen, maar ondanks een soloproject begin jaren 90 (waarvoor hij alle teksten zelf schreef en zelfs in de Verenigde Staten de opnamestudio indook) verschuift Hank zijn aandacht naar de media.

Terwijl hij in de avonduren en weekenden nog menig muziekpodium beklimt, wordt het grootste deel van de week besteed aan het maken van televisieprogramma’s. Als een echt natuurtalent (Hank heeft geen media-opleiding gevolgd) pitcht hij een programma-idee aan de KRO en dat wordt meteen zijn start in deze wereld: met het sketchprogramma De Oplosser zorgt Hank tegelijkertijd voor het debuut van inmiddels gerenommeerde namen als Thomas Acda, Raoul Heertje en Lebbis & Jansen.

Hank stroomt vervolgens door  in de actualiteitenhoek en verslaat daar Het Grote Nieuws. Denk bijvoorbeeld aan de schokkende Dutroux-affaire in België en de vermissing van de Eindhovense Nicole van den Hurk. Zelf haalt Hank ook verschillende primeurs, zoals de schimmige wereld van de internationale afvalverwerking en de misstanden in Nederlandse privédierentuinen.

Niet lang hierna breidt Hank zijn expertise ook uit naar andere genres: reality en entertainment.

Begin dit millennium kiest hij voor het grote avontuur en begint voor zichzelf. Eerst vanuit HANK BV en enkele jaren later met I LOVE HANK. In de laatste concentreert Hank vooral zijn televisiewerk De BV richt zich vooral op zijn stand-up comedy activiteiten die dan beginnen. Van daaruit worden inmiddels ook zijn zakelijke belangen behartigd voor zijn deelname aan het Utrechtse COMEDYHUIS, het comedy-collectief dat Hank in 2009 mede opricht.

Eigenlijk is het zo klaar als een klontje: Hank is gepokt en gemazeld in alles wat naar media en entertainment riekt. Van redactie tot regie, van ontwikkeling tot uitvoering, van podium tot festival, niets is Hank vreemd. Samenwerken met hem geeft uw bedrijf, productie of evenement op een verrassende en creatieve manier meer kleur. Wacht dus niet te lang om contact op te nemen!

Hank is beschikbaar als tv-programmamaker (eindredactie, regie, samenstelling, montage lord and taylor canada goose coats for women https://www.canadagoosessale.org Canada Goose kensington parka online 2015, formatontwikkeling, tekstschrijver), stand-up comedian (ook als master of ceremony) en zanger. Roept u maar!