comedy foto’s

Zomaar een aantal fijne momenten voorafgaand, tijdens of meteen na mijn stand-up optredens in binnen- en buitenland door de jaren heen.

Backstage met Kees van Amstel (m) en Jan-Jaap van der Wal (r) tijdens het eerste Utrecht International Comedy Festival in 2013.
Backstage in het oude Tivoli (Oudegracht) na een gezamenlijke show met Pieter Jouke (l) en Jim Speelmans (r) in 2011.
Met de comedians uit Mumbai, India, tiijdens een show in het Antwerpse The Joker van Fokke van der Meulen (r) in 2015. Van links naar rechts: Abish Mathew, Atul Khatri, Daniel Fernandes en Kunal Rao.
De allereerste Fatu Show in het Amsterdamse Bijlmerparktheater met achter de twee theaterbazen verder in de line up van rechts naar links: Rachid Larouz, Jeffrey Spalburg en Dwight Frijmersum (2006).
Tijdens een tour door Nederland in 2017 met naast mij Joe Eagan (Canada) en Christian Schulte-Loh (Duitsland).
Samen met Jeroen Pater (l) en Ruud Smulders in 2015 grapjes maken op de radio.
On stage tijdens het Utrecht International Comedy Festival in 2015. (foto: Annemiek van der Kuil)
The Boiler Room in Eindhoven: altijd vet! (2014)
In 2014 tijdens de peciale Nederlandstalige show op het internationale comedyfestoval in Barcelona met Victor Luis van Es (m) en Said el Hassnaoui (r).
In de catacomben tijdens de 2014-editie van het Utrecht Internationale Comedy Festival, met achter mij van links naar rechts: Isak Janson (Zweden), Brian K. Jordan (VS), David Deery (VS), daarboven Patrick Meijer (NL), Soula Notos (Griekenland) en uiterst rechts Paul Salamone (VS).
Het Nijmeegse Brebl maakt in 2016 voor heet kennis met mij.
Curtain call tijdens weer ee fantastische show in het Nijmeegse Lindenberg Theater (2013) met verder van links naar rechts Samir Fighil, Martijn Oosterhuis, Fuad Hassen en Victor Luis van Es.
In 2011 voor de Tilburgse universiteit in O13 met van links naar rechts Jörgen Scholtens, Tex de Wit en Edo Berger.
Ook in 2011: na een fijne show met Farbod Moghaddam (l), Omar Louchahi en Fuad Hassen (r).
Zo stond ik in de PR van het International Comedy Festival Rotterdam (2016).
Zo stond ik op de banner van de website van het helaas inmiddels opgeheven Comedy Explosion, waarvan ik lid was tussen 2009 en 2015. Met naast mij de Amerikaanse Margaret Cho en daarnaast Frans van der Groen.
Ter ere van de vrouw van Tom Montfrooij (zittend rechts) mijn best gedaan om in 2015 mee te rennen met verder van links naar rechts Tim Hartog, Jet van Dam, Wilko Terwijn, Wouter Monden, comedypromoter Marcel Haug, Raymon Hofkens en Julien Kavish Lubeek.
De mensen aan het lachen maken tijdens het Bevrijdingsfestival in Utrecht (2016) met van links naar rechts Jurg van Ginkel, Said el Hassnaoui en Lambert-Jan Koops.
En ook het presenteren van muziekfestivals kun je leuk doen. Zoals hier tijdens de départ van de Tour de France in Utrecht…
…of hier in 2011 tijdens het Reuring Festival in Purmerend.